Agenda

Zwolle. Workshop Mindfulness bij stress door verlies
Woensdag 12 September 2018, 19:00 - 21:30

Yarden LogoMindfulness bij stress door verlies
Iedereen krijgt in zijn of haar leven te maken met verlies. Het verlies van een dierbare kan heel ingrijpend zijn, met bijbehorende gevoelens van verdriet, ongeloof, boosheid, angst en misschien teleurstelling of schuldgevoel. Voor veel nabestaanden begint de rouw pas na de uitvaart. De drukte is voorbij, maar het verlies blijft voelbaar. Met hulp van StressWise leert u om te gaan met de stress die het verlies bij u veroorzaakt. De aanpak van StressWise is gebaseerd op nieuwe en wetenschappelijke trainingen, psychologische hulp, methodieken, therapie├źn en mindfulness. Zij gaan uit van uw eigen kracht. Tijdens de workshop worden enkele praktische oefeningen behandeld die u thuis kunt gebruiken om uw stress te verminderen.

Over StressWise
StressWise gelooft dat stress bij tegenslag en verlies normaal is en bij het leven hoort. Het is van groot belang om wijs met deze tegenslag om te kunnen gaan om gezond en veerkrachtig te leven, hoe moeilijk dit ook is na een verlies. StressWise helpt hier graag bij. Met 16 locaties in Nederland is StressWise altijd bij u in de buurt.


Komt u ook?
Vanaf 19.00 uur kunt u genieten van een kopje koffie of thee. Omdat de workshop in een kleine en veilige groepsgrootte wordt gegeven, is vooraf aanmelden noodzakelijk (klik hier).

Locatie Yarden Kranenburg in Zwolle, Kranenburgweg 3, 8024 AC Zwolle
Toegang gratis
Aanmelden noodzakelijk

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief