Agenda

Bergen (NH). Open dag rouwcentrum op de begraafplaats in Bergen
Zaterdag 09 Juni 2018, 11:00 - 14:00

Open Dag nieuw rouwcentrum begraafplaats Bergen
Het rouwcentrum op de begraafplaats in Bergen is verbouwd. Wie wil weten hoe het is geworden, kan op zaterdag 9 juni tussen 11.00 en 14.00 uur een kijkje komen nemen in het nieuwe rouwcentrum. Het adres is Kerkedijk 41 in Bergen.

begraafplaats bergen rouwcentrum
Het rouwcentrum is een gemeentelijk gebouw voor kleinschalige rouwdiensten. Ook is er de mogelijkheid om een koffietafel te houden in het gebouw. Het rouwcentrum heeft een koelmogelijkheid waar overledenen gedurende enkele dagen kunnen worden bewaard en/of opgebaard tot aan de begrafenis of crematie.

Tijdens deze Open Dag kunt u ook een kijkje nemen op de begraafplaats waar op dit moment alles prachtig in bloei staat. De medewerkers van de begraafplaats zijn deze dag aanwezig en kunnen van alles vertellen over de historie van de begraafplaats en het onderhoud ervan.

Duurzaam gebouw
Duurzaamheid was één van de uitgangspunten van de verbouwing; het gebouw is voorzien van zonnepanelen en ledverlichting en optimaal geïsoleerd.

Charon uitvaart

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.