Agenda

Amsterdam. Mini a-capellaconcert door Studentenkoor Amsterdam
Woensdag 30 Mei 2018, 19:45 - 21:00

buitenveldertTijdens de Week van de Begraafplaats 26 mei t/m 3 juni organiseert R.-K. Begraafplaats Buitenveldert twee bijzondere evenementen in de kapel van de begraafplaats. Tijdens de week stellen begraafplaatsen door heel Nederland hun deuren open voor publiek: er worden verschillende rondleidingen, lezingen en voorstellingen georganiseerd gerelateerd aan het thema ‘Tussen Kunst en Kist’.

Mini a-capellaconcert door Studentenkoor Amsterdam
Het Studentenkoor Amsterdam zal een deel van De Mis van Martin zingen, het programma waar ze nu aan werken. Het koor bestaat uit 70 enthousiaste twintigers die onder leiding van Servaas Schreuders meerdere klassieke meesterwerken per jaar instuderen en uitvoeren. Zo stonden ze al in een uitverkocht Concertgebouw Amsterdam en trok de Johannes Passion in de Westerkerk afgelopen april meer dan 700 bezoekers. 

Het mini a-capellaconcert duurt van 20.15 – 21.00 uur. De deuren van de kapel zijn om 19.45 uur geopend.

 

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.