Agenda

Zeist. Themabijeenkomst Uitvaart & Erfrecht
Zaterdag 06 April 2013, 10:45 - 13:00

testament

Themabijeenkomst Uitvaart & Erfrecht

Op zaterdagochtend 6 april vindt in Zeist de themabijeenkomst Uitvaart & Erfrecht plaats. Tap Uitvaartzorg en Van Rhijn Notarissen hebben een interessant programma voor u samengesteld.

Wat kunt u verwachten?
Adviseur uitvaartzorg, Martine Eggen, en notaris Marjolein Elings - van Hooidonk van Van Rhijn Notarissen gaan onder meer in op de recente wijzigingen in het erfrecht en in de successiewet waardoor het mogelijk is om (aanzienlijk) belasting te besparen na een overlijden. Ook is recent duidelijk geworden dat de eigen bijdrage voor de AWBZ-zorg zal stijgen, onder andere doordat vermogen in box 3 meer in aanmerking wordt genomen. Mogelijkheden in verband daarmee zullen worden besproken. Aan bod komen verder ook vragen als Wat is er mogelijk bij een uitvaart?, Wat kost een uitvaart nu eigenlijk? en Waar moet ik op letten bij het opstellen van mijn (levens)testament?

Doe de testament- en uitvaartscan!
Na afloop van de bijeenkomst kan er onder het genot van een hapje en een drankje worden nagepraat. U kunt dan kosteloos uw testament en/of uitvaartverzekering laten checken door de deskundigen.

Meld u aan
Eenieder is welkom bij de themabijeenkomst. Deelname is kosteloos en vrijblijvend. U kunt zich aanmelden via Van Rhijn Notarissen per telefoon of e-mail:
T: (030) 692 08 66
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tijd en locatie
De themabijeenkomst vindt plaats bij Tap Uitvaartzorg, Hoog Kanje 1 in Zeist. Vanaf 10.45 uur bent u welkom voor een kopje koffie of thee. De bijeenkomst vangt aan om 11.00 uur en duurt tot 13.00 uur (incl. pauze).