Persbericht
Dela

De afgelopen weken hebben vorst, sneeuw en overmatige regenval schade opgeleverd aan de massief houten wand- en dakconstructies. De voorzorgsmaatregelen bleken niet afdoende tegen zoveel vocht.

Reparatie
Momenteel wordt bekeken hoe de schade het best gerepareerd kan worden. Binnen nu en een maand is duidelijk of de bestaande constructies gerepareerd kunnen worden. Is dat niet het geval, dan worden de wanden en daken vanaf de fundering opnieuw opgezet.
Een belangrijk controlepunt is het feit dat het crematorium nog altijd veilig en aardbevingsbestendig is, iets wat vereist is voor DELA.

Vertraging
De vertraging is in het slechtste geval een half jaar. Opening van het crematorium zou daarmee begin 2022 worden. Juist het werken met massieve houtbouw geeft het nieuwe crematorium een duurzaam karakter. DELA wil deze vorm van bouw behouden, omdat de uitvaartorganisatie streeft naar een zo duurzaam mogelijke bouw.

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief