VredhofPeter van den Heuvel Uitvaartverzorging onderdeel van Vredehof Uitvaartverzorging
Met ingang van 1 juli jl. is Peter van den Heuvel Uitvaartverzorging deel gaan uitmaken van Vredehof Uitvaartverzorging. De naam Peter van den Heuvel Uitvaartverzorging blijft gehandhaafd. Een bewuste en zelfs vanzelfsprekende keus gezien de naam, de uitstekende reputatie en de lokale verbondenheid in de regio.

Peter van den Heuvel Uitvaartverzorging is reeds ruim 17 jaar een vertrouwd begrip voor het verzorgen van uitvaarten. Hij zal dan ook als vertrouwd gezicht in de regio Hellendoorn en Nijverdal een rol van betekenis blijven spelen.

Peter en Pedro samenwerkingVoor Vredehof is de overname van Peter van den Heuvel Uitvaartverzorging regionaal een mooie en logische uitbreiding. Vredehof heeft inmiddels vestigingen in een groot deel van Twente, en met deze uitbreiding kan zij nu de inwoners van de gemeente Hellendoorn-Nijverdal nog beter van dienst zijn.

Vredehof, in Enschede voortgekomen uit de coöperatieve gedachte, is geworteld in een groot deel van Twente, Salland en de Achterhoek. Zij heeft vestigingen in Enschede, Glanerbrug, Losser, Neede, Almelo, Rijssen, Enter, Goor, Holten, Bathmen en Deventer. Met ruim anderhalve eeuw ervaring is Vredehof autoriteit op het gebied van uitvaartverzorging. Vredehof werkt met eigen mensen en middelen, is in het bezit van het Keurmerk Uitvaartzorg en het ISO 9001 certificaat Postmortale Zorg en is neutraal en niet verbonden aan
een verzekeringsmaatschappij. Wel hebben zij met de meeste maatschappijen overeenkomsten voor het verzorgen van uitvaarten. Deze onafhankelijkheid geeft de zekerheid van een perfect uitgevoerde uitvaart. De uitvaartverzorgers van Vredehof zijn opgenomen in het Register Uitvaartverzorgers. Meer informatie op www.vredehof.nl.

 

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.