yarden en het PRbureauHet PR Bureau helpt Yarden om de dood bespreekbaar te maken
Yarden Uitvaartorganisatie gaat een samenwerking aan met Het PR Bureau. Het bureau gaat de uitvaartorganisatie ondersteunen om haar positie als afscheidsspecialist te versterken.

Yarden wil met haar positie als toonaangevende uitvaartorganisatie de dood bespreekbaar maken.

Taboes doorbreken 
Per jaar overlijden er rond de 150.000 mensen. Een goed afscheid is essentieel bij het rouwproces voor de nabestaanden. Het PR Bureau gaat zich inzetten om de maatschappelijke rol van Yarden verder te vergroten en de dood ‘doodgewoon’ te maken. Dat wil het bureau doen door kennis te delen over trends en innovaties in de uitvaartbranche. Toon van Loock, accountverantwoordelijke bij Het PR Bureau: “De dood en praten over de dood is voor veel mensen nog steeds taboe. Met creatieve communicatie willen we een bijdrage leveren aan het doorbreken van dit taboe, bijvoorbeeld door innovatieve en inspirerende ontwikkelingen op uitvaartgebied bekender te maken. Een van de speerpunten daarbij is het stimuleren van mensen om hun uitvaartwensen met elkaar te bespreken en vast te leggen.”

Yarden Logo 200Over Yarden
Met bijna 100 jaar ervaring en een vereniging van bijna één miljoen leden is Yarden dé uitvaartorganisatie van heel Nederland. Als afscheidsspecialist ondersteunt en inspireert Yarden bij het organiseren en verzorgen van een passende begrafenis of crematie. Door voorlichting en het initiëren van diverse activiteiten wordt bewustwording over leven, dood en afscheid bevorderd. Yarden maakt een persoonlijk afscheid voor iedereen bereikbaar en betaalbaar, omdat een goed afscheid mensen verder helpt. Met 200 vrijwilligers, 900 medewerkers (waaronder 102 lokale uitvaartverzorgers), 41 uitvaartcentra, 24 crematoria en 7 begraafplaatsen in Nederland zit Yarden altijd in de buurt. Voor meer informatie, zie www.yarden.nl 

 

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.