fingerprint vloerkleed vdstappen3D Vingerafdruk in wand- of vloerkleed als tastbare herinnering
Persoonlijke manier om overleden dierbare te herdenken
Van der Stappen uitvaartverzorging presenteert een nieuw product, als tastbare herinnering en ter decoratie van een ruimte. Het gaat om een vloer- of wandtapijt met daarin een in reliëf verweven vingerafdruk van een overleden dierbare. Deze afdruk is uniek en staat symbool voor iemands identiteit en persoonlijkheid.

Tastbare herinnering
“Ons Fingerprintcarpet is een nieuw concept in de uitvaartbranche”, aldus Michael Thijssens, directeur Van der Stappen uitvaartverzorging. “Na het verlies van een dierbare zoeken nabestaanden vaak troost in herinneringen. Hoe mooi is het dan als het een tastbare herinnering is. Daarom zijn wij destijds gestart met het vervaardigen van 3D hand- en gelaatsafdrukken. Daarna volgde onze uitgebreide collectie van herinneringssieraden en nu dus het tapijt met de vingerafdruk. Dit karpet legt iemands laatste aanraking vast op een unieke, warme manier: het is letterlijk zacht en aaibaar en brengt warmte in het interieur. Het mooie van dit tapijt is dat het herkenbaar is als herinnering voor de eigenaar en misschien enkele naasten. Voor anderen is het een sfeervol tapijt. Dat maakt het minder beladen en geeft nabestaanden de mogelijkheid in alle rust de tastbare herinnering aan hun overleden dierbare te koesteren.”

fingerprint vloerkleed vdstappen grootWand- of vloertapijt
Het Fingerprintcarpet is te gebruiken als wand- of vloerkleed. Het is beschikbaar in diverse formaten en in 12 standaardkleuren maar kan in iedere gewenste kleur worden uitgevoerd. De vingerafdruk wordt met een speciale techniek verwerkt in het tapijt, waardoor het geheel een abstracte, prettige uitstraling krijgt. Meer informatie over dit nieuwe concept is te vinden op www.vdstappen.nl/fingerprintcarpet

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.