telefoonUitvaartcentra in Utrecht telefonisch het best bereikbaar
Wanneer iemand een naaste verliest moet diegene ondanks het verdriet vaak nog veel regelen voor het afscheid. Het is dan fijn als dit zo snel en soepel mogelijk verloopt. Een uitvaartcentrum kan nabestaanden helpen met het verzorgen van de uitvaart.

Om alles goed te regelen is het fijn als het centrum telefonisch bereikbaar is voor de nabestaanden. Maar zijn uitvaartcentra telefonisch goed te bereiken? Telefoonboek.nl heeft het uitgezocht.

Onderzoek
In de database van Telefoonboek staan 2.166 telefoonnummers geregistreerd in de categorie ‘Uitvaart’. Deze nummers worden in het bestand opgenomen als ‘slecht bereikbaar’ wanneer er drie keer of meer geen gehoor wordt gegeven aan de oproep; hierbij is er ook geen mogelijkheid een bericht achter te laten. Dit was bij 40 uitvaartcentra het geval, hetgeen neerkomt op 1,9% van de gevallen. Dat betekent dat 98,1% van de telefoonnummers weinig tot geen vermeldingen van telefonische onbereikbaarheid krijgen.

Provincie
Wanneer er gekeken wordt naar de bereikbaarheid van uitvaartcentra per provincie valt op dat Limburg het hoogste percentage slecht bereikbare bedrijven heeft. Daar was 6,8% niet goed bereikbaar. Utrecht komt als beste uit het onderzoek. Daar zijn geen uitvaartcentra gevonden met drie of meer gemiste oproepen.

Goede cijfers
De cijfers zijn over het algemeen goed, vindt Dirk Lentjes, manager van Places Antwoordservice: “Het is voor nabestaanden al zwaar genoeg om het afscheid te regelen. Het is dan fijn als de communicatie met het uitvaartcentrum goed verloopt. Aan de cijfers te zien scoren de uitvaartcentra goed op telefonische bereikbaarheid.”

Percentage slecht bereikbaar per provincie
Limburg: 6,8%
Drenthe: 4,8%
Noord-Brabant: 2,9%
Groningen: 2,8%
Flevoland: 2,6%
Zuid-Holland: 2%
Friesland: 1,9%
Noord-Holland: 1,8%
Zeeland: 1,7%
Gelderland: 1,6%
Overijssel: 0,7%
Utrecht: 0%
   

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.