TobetoBe Magazine over naar nieuwe eigenaar
toBe magazine is heden overgenomen door De Word-Wijzer Groep B.V, bekend van onder andere ‘Afscheidswijzer’. De eerste uitgave onder de nieuwe uitgever zal halverwege november dit jaar verschijnen. Het blad ziet daarmee haar tiende jaargang tegemoet.

In stand houden kwaliteit
Voormalig uitgever Erik Jan Verhulst: “We wilden aansluiting zoeken bij een partij die het magazine op een goede manier zou kunnen voortzetten, dat is De Word-Wijzer Groep geworden. We hebben er alle vertrouwen in dat de kwaliteit van het magazine in handen van de makers van Afscheidswijzer in stand gehouden zal worden”. Met de overname heeft het bedrijf een partij gevonden die de groei-aspiraties van het blad waar kan maken. “Ik ben zeer verheugd over de kennis en expertise van de medewerkers waarbij het blad ondergebracht wordt. Het tijdschrift past daar, zeker gezien de ambities van De Word-Wijzer Groep en haar partners” aldus Erik Jan.

Grotere oplage
Het tijdschrift toBe gaat in op thema’s rondom leven, zorgen, afscheid en verwerken. De aansluiting bij Afscheidswijzer was dan ook direct duidelijk. De duimdikke ‘Afscheidswijzers’ worden al in meer dan 40 regio’s verspreid. In Afscheidswijzer wordt praktische informatie rondom afscheid op heldere wijze overgebracht aan inwoners van een bepaalde regio. Door de overname krijgt de uitgever tevens de beschikking over een magazine dat halfjaarlijks verschijnt en meer de emotie rondom verlies als uitgangspunt neemt. Door de overname kan het magazine breder in de markt worden gepositioneerd en krijgt het bovendien een grotere oplage. Deze bredere verspreiding en stevigere economische basis komen ten goede aan de kwaliteit en de continuïteit van het magazine.

Voor (aan)vragen kunt u contact opnemen met De Word-Wijzer Groep via 088-2372434 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.