funeral products vlinder 1
Asvlinders, een metamorfose naar een mooie herinnering

Geen enkel ander dier of insect is zo symbolisch voor transformatie of gedaanteverwisseling als de vlinder. De metamorfose die het beestje ondergaat van rups naar vlinder wordt al sinds de oudheid vergeleken met de transformatie van het fysieke naar het spirituele. Hetzelfde vindt plaats bij het overlijden van een dierbare, waarbij er afscheid genomen wordt van het menselijk lichaam en er mooie herinneringen geboren worden.

funeral products vlinder 2 funeral products vlinder 3
Deze handgemaakte modellen, welke exclusief bij Funeral Products verkrijgbaar zijn, hebben dezelfde heldere kleuren als echte vlinders. De collectie bestaat uit 6 verschillende soorten die zowel een grote als een kleine variant hebben. De vlinders worden gemaakt van hoogwaardig berkenhout en het lijfje is voorzien van een klein reservoir (4 ml) waarin een beetje van de as bewaard kan worden. Tevens kunnen deze urnen buiten geplaatst worden.

logo funeral products gr

Voor meer informatie kunt u naar www.funeralproducts.eu gaan.

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.