Bouw crematorium en uitvaartcentrum Leidsche Rijn
In overleg met de gemeente Utrecht is bedrijventerrein De Wetering-Zuid aan de Proostwetering als toekomstige locatie geselecteerd. We doorlopen nu allerlei procedures, maar de planning is dat we begin 2014 starten met de bouw. De eerste crematies zullen dan ergens in de herfst van 2015 plaatsvinden.

Informatieve website
We begrijpen dat met de komst van een uitvaartcentrum en crematorium omwonenden en andere betrokkenen hierover mogelijk vragen hebben. Vanuit onze betrokkenheid met de omgeving willen we op een transparante wijze communiceren over onze plannen in Utrecht en de voortgang daarin. Daarom hebben we een informatieve en gemakkelijk leesbare website gemaakt: www.crematoriumleidscherijn.nl Hier vindt u onder andere afbeeldingen van hoe het crematorium, uitvaartcentrum en kantoorruimten eruit komen te zien en kunt plattegrondjes en een filmpje bekijken van het toekomstige terrein en het gebouw. Verder leest u meer over de planning en procedures. De website bevat ook een uitgebreide lijst met veelgestelde vragen en antwoorden.

    

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief