aldus directeur en eigenaar Gert Brinkhorst. Het crematorium is te bereiken via de ingang van de begraafplaats aan de Voorsterallee in Zutphen.

De moderne accommodatie beschikt over alle faciliteiten en dienstverlening rondom het laatste afscheid; van een verzorgingsruimte, opbaarkamers waaronder een speciale kinderopbaarkamer tot en met een familiekamer voor een klein intiem afscheid en een aula met tweehonderd zitplaatsen. "Afhankelijk van de grootte van het gezelschap beschikken we over diverse condoleanceruimten. Tijdens de open dag zijn onze medewerkers graag bereid om bezoekers te informeren over mogelijkheden voor een persoonlijk afscheid. Maar ook mensen die een kijkje achter de schermen willen nemen, zijn van harte welkom", benadrukt Brinkhorst.

Uniek in Nederland
De crematieruimte is uniek in Nederland. Steeds meer familieleden en nabestaanden willen hun geliefde begeleiden tot aan de crematieruimte. Inspelend op die wens is de crematieruimte ingericht als een intieme afscheidskamer. Ook bijzonder is de stilteruimte waar mensen de dag na de crematieplechtigheid de as van de overledene kunnen bezoeken. "Dat is speciaal omdat wettelijk is vastgelegd dat de as de eerste maand niet verstrooid of bijgezet mag worden", licht Brinkhorst toe. Tot slot wijst Brinkhorst op Gasterij de Ontmoeting; een ontmoetingsplaats die zes dagen per week is geopend voor mensen die behoefte hebben aan een luisterend oor, een kop koffie of vragen hebben over mogelijkheden rondom het laatste afscheid. Naast het buitencolumbarium, een urnenmuur, biedt het crematorium ook de mogelijkheid van een binnencolumbarium.

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief