Naar aanleiding van een advertentie nam Johan contact op met Yarden. Hier kreeg hij het advies om eerst stage te lopen bij een uitvaartonderneming, om te ervaren of het werken in de uitvaartbranche echt bij hem paste.

Deze stage monde uit in een jaar lang werken bij een uitvaartonderneming in zijn regio. Tegelijkertijd startte Debby haar werk in de Wellness sector. Beiden merkten dat het direct werken met en voor mensen hun veel vreugde gaf. Op zich niet vreemd aangezien beiden ook al jarenlang actief zijn in het vrijwilligerswerk.

Met de ervaring van het werken in de uitvaartbranche, maakten Johan en Debby een afspraak met Ben Buitelaar, manager franchise bij Yarden. "Dit gesprek verliep van beide kanten zo positief", geeft Ben Buitelaar aan, dat direct na het gesprek de intentieovereenkomst werd getekend.

"Het werken als uitvaartverzorger is inmiddels mijn passie geworden", zegt Johan. Ook voor Debby was duidelijk geworden dat Johan zich prettig voelde in zijn nieuwe vak. "Vlak voordat we de gesprekken met Yarden in gingen, hadden we beiden nog plannen om een hotel te beginnen in het buitenland", vertelde Debby. "Voor ons beide stond vast, dat we als zelfstandig ondernemer met mensen wilden werken".

"De Yarden Franchise formule sluit precies aan op onze wensen", geeft Johan aan. Zelfstandig ondernemerschap met de ondersteuning en leads in de vorm van doorverwezen uitvaarten, is voor ons de perfecte combinatie. We willen ons beiden eerst concentreren op de core-business, het regelen en begeleiden van uitvaarten. Als we dit helemaal in de vingers hebben, zullen we ons zeker gaan concentreren op het meer in eigen beheer doen van activiteiten alsmede ook groei. Ons uiteindelijke doel is het hebben van een eigen, huiselijke opbaargelegenheid in de regio".

We wensen Johan en Debby veel succes met de voorbereidingen van het opstarten van hun uitvaartonderneming. Per 1 juli 2013 zullen Johan en Debby starten onder de naam Yarden & Hoogendijk Uitvaartzorg Zaanstreek in de gemeenten Zaanstad en Wormerland.

Yarden Franchise is een snel groeiende full-service organisatie voor zelfstandige ondernemers en onderdeel van Yarden Uitvaartzorg. Yarden Franchise zal de komende jaren groeien naar 31 franchisenemers - voor een compleet landelijke dekking.
Voor meer informatie www.yarden-franchise.nl .
Yarden is een jonge uitvaartorganisatie, die uitvaartverzorging, verzekeringen en voorlichting aanbiedt. Yarden telt bijna 1 miljoen leden. De ambitie van Yarden is helder: dé uitvaartorganisatie van Nederland zijn. Maximale persoonlijke aandacht voor iedere afzonderlijke klant en elke individuele wens is daarbij het vaste uitgangspunt. Niet voor niets is het motto van Yarden 'Iedere uitvaart uniek'. Door uitvaartwensen centraal te stellen wil Yarden dat mensen zich bewust worden van hun wensen - en dat ze deze gaan vastleggen. Yarden begrijpt dat. Immers hierdoor kan een uitvaart worden uitgevoerd zoals de klant dat wil. Niet alleen voor zichzelf maar ook voor hun nabestaanden. Yarden weet uit ervaring dat een uitvaart een unieke en bij de overledene passende gebeurtenis dient te zijn zodat dit een positieve bijdrage levert aan de rouwverwerking.

   

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief