Weverslo
Complimenten van prinses Irene voor natuurbegraafplaats Weverslo

Het Muzenpad blijft open voor bezoekers
De introductie van de Muzenwandeling op landgoed Weverslo heeft veel indruk gemaakt. Enkele honderden bezoekers hebben vanaf Pinksteren kennis gemaakt met de heel bijzondere manier waarop gedichten van Willem Wilmink en de foto's van Loes Schleedoorn een plek hebben gekregen op de natuurbegraafplaats.

Heel bijzonder was een reactie die binnenkwam van prinses Irene, in haar hoedanigheid als voorzitter van het natuurcollege. Zij liet naar aanleiding van het initiatief om op Weverslo kunst en cultuur te verbinden met natuur en natuurbegraven weten dat ze het initiatief een warm hart toedraagt en schreef: "Veel succes met uw verbinding in natuur en natuurbegraven. Het is prachtig."

weverslo_muzenpad
Elke Muze haar eigen plek

Door elk gedicht te verbinden aan een Muze met een eigen plek is de wandeling een ontdekkingstocht die tot verrassingen kan leiden. Een bezoeker zei: "Het gedicht over bemoediging raakte me. Zonder dat ik het besefte gaf de inhoud ervan me juist dat duwtje dat ik blijkbaar nodig had om op dit moment door te zetten. Door de sfeer en de gelegenheid om er rustig bij te gaan zitten, kon ik er ook open voor staan. Ik kom zeker nog eens terug om ook de andere teksten op me te laten in werken." Op 't Laar, de beschutte open plek in het midden van het bos hangen vijf foto's van Loes Schleedoorn. Ze zijn heel verschillend van onderwerp en sfeer. Maar ze verbinden heel direct met de thema's ontmoeting, beleving, bemoediging, inspiratie en bezinning. De gedichten van Wilmink en de foto's van Schleedoorn blijven de komende weken nog op hun Muzenplek.

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.