nachtwacht_mypainting

Wat kost de nachtwacht?

Het populaire consumentenprogramma De Rekenkamer van de KRO heeft opnames gemaakt bij My Painting in Joure. De KRO heeft voor het bedrijf My Painting gekozen omdat dit het enige internetbedrijf is die (re)producties maakt van foto's en/of oude meesters die ook in het echt te bekijken zijn.

Vrijdag is een cameraploeg bij het atelier aan De Merk 5 in Joure op bezoek geweest. Daar staat een reproductie van De Nachtwacht van Rembrandt op voorraad

Ze gaan voor het programma onderzoeken wat het schilderij "de nachtwacht" kost, hiervoor gebruiken ze verschillende bronnen.

Voor het onderzoek wordt er een nachtwacht besteld in de winkel van My Painting en gaat de filmploeg het schilderij zelf ophalen in het My Painting atelier in het verre oosten. Daar gaan ze kijken hoe de opbouw van een naschildering in zijn werk gaat, legt eigenaar Jolanda de Zwart van My Painting uit.

Hoe dit afloopt en wat de schatting voor de nachtwacht zal zijn kunt u dit najaar in de uitzending van de rekenkamer bekijken. De uitzending wordt op vrijdag 2 september op Nederland 3 uitgezonden. Het programma trekt zo'n 500.000 kijkers per keer.

My Painting
Voor meer informatie over mypainting -ook voor het schilderen van foto's van overledenen- kunt u kijken op http://www.My Painting.nl. of langskomen op de merk 5 te Joure, Open: Elke zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.