Nuvema_Nijkamp_Uitvaartverzorging_31-05-2011

Nijkamp Uitvaartzorg nieuwe relatie van Nuvema Uitvaartverzekeringen

Nuvema Uitvaartverzekeringen heeft sinds mei 2011 een samenwerking met Nijkamp Uitvaartzorg. De uitvaartverzekeraar heeft inmiddels een netwerk met meer dan 300 relaties, die allen zeer zorgvuldig zijn geselecteerd op basis van een aantal belangrijke competenties: Persoonlijke aandacht, transparantie, lokale betrokkenheid en discretie.

'Goede zorg begint met echte aandacht'
Op de homepage van www.nijkampuitvaartzorg.nl staat te lezen dat goede zorg begint met echte aandacht. Rudy Agelink zegt hierover; 'Nijkamp Uitvaartzorg verzorgt uitvaarten vanuit dit streven. Aandacht voor nabestaanden en de verzorging van de overledene is uiteraard van groot belang, maar ook het contact met en bereikbaarheid voor nabestaanden is iets waar we extra veel aandacht aan besteden.

Samenwerking
Kobus Mulder, Hoofd Accountmanagement van Nuvema, over de nieuwe samenwerking; 'Nijkamp Uitvaartzorg is een partner waar we graag mee samenwerken. Met vier prachtige uitvaartcentra is het een uitvaartonderneming van naam in de regio. Beide partijen kunnen elkaar sterker maken'

Nuvema
Van Nuvema is inmiddels goed bekend waar zij voor staan. Nuvema biedt een pakketverzekering met een modulaire opbouw. In samenspraak met de plaatselijke uitvaartverzorger zorgt Nuvema ervoor dat het verzekeringspakket haarfijn wordt afgestemd op de wensen van de cliënt en de plaatselijke mogelijkheden. Deze aanpak en visie resulteert in een pakket dat het beste kan worden omschreven als puur maatwerk.

Bel voor meer informatie over Nijkamp Uitvaartzorg met 0547-384008 of 035-5480808 voor Nuvema.

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.