Thanotopraxie


Landelijke Thanatopraxiedag zeer geslaagd.

Op vrijdag 15 april 2011 vond in Groningen de eerste landelijke Thanatopraxiedag plaats. De bij het NIT (Nederlands Instituut voor Thanatopraxie) ingeschreven thanatopracteurs en een aantal andere deskundigen zijn uitgebreid geïnformeerd over verschillende interessante onderwerpen. Totaal waren er 40 deelnemers.

NIT_thanatopraxie_logo
Het gebruik van vloeistoffen kwam uitgebreid aan de orde. Vervolgens werd er stilgestaan bij de organisatie waar men te gast was, de afdeling Anatomie van de Rijksuniversiteit van Groningen, onder leiding van prof. dr. Gerrits.

Het middagprogramma bevatte een bezoek aan de snijzaal, waar men een aantal preparaten kon bestuderen en waar vele vragen werden gesteld en beantwoord.

Ook was er een realistische opstelling ingericht om de effecten van de thanatopraxiebehandeling op het lichaam zichtbaar te maken.

Een aantal bedrijven heeft hun producten kunnen presenteren, te weten de firma Hesselmans (Almere), Grooters (Almelo) en Hygeco (Parijs).

Tenslotte kon er worden nagepraat bij de borrel.

Het is de bedoeling dat de Vakgroep Thanatopraxie, werkend vanuit het NIT, regelmatig dergelijke bijeenkomsten gaat organiseren en aanbieden aan de thanatopracteurs in Nederland.

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.