boschhuizen_venray

Opening crematorium en uitvaartcentrum Boschhuizen in Venray Crematorium met ontmoetingslounge

Venray, 14 april 2011 – Vandaag wordt crematorium en uitvaartcentrum Boschhuizen feestelijk geopend. Het gebouw is gevestigd aan de Spurkterdijk in Venray. Boschhuizen is een van de eerste crematoria in Nederland dat is voorzien van een ontmoetingslounge voor bezoekers.

Lounge met lunch en diner
DELA heeft als eerste in Nederland de crematoria kleur gegeven. Deze vormen zo een mooie plek om afscheid te nemen en om herinneringen te creëren. Locatiemanager Elly Swinkels: 'In dit crematorium is de functie veranderd van een afscheidsplek naar een ontmoetingsplek. Want na de dienst is het nog niet voorbij. Dertig dagen later ontmoeten wij de familie nog een keer en bepalen we de bestemming van de as. Daarvoor hebben we speciale herinneringsproducten ontwikkeld. Tot voor kort had dit bezoek aan het crematorium een functioneel karakter. Met de lounge bieden we nabestaanden een nieuwe ontmoetingsplek waar zij onder het genot van een hapje, drankje of bijvoorbeeld een high tea, op een mooie manier herinneringen kunnen ophalen, vasthouden en koesteren.'

Kijkje achter de schermen
Op zondag 17 april organiseert crematorium en uitvaartcentrum Boschhuizen een open dag. Tussen 10:00 en 16:00 uur kunnen belangstellenden een kijkje nemen achter de schermen.
Adres: Spurkterdijk 40, Venray.

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.