Algemeen_Belang_Groningen

Algemeen Belang Groningen
neemt HDB Assen over
 

Uitvaartverzorger en -verzekeraar Algemeen Belang uit Groningen heeft per 18 maart 2011 de aandelen van uitvaartverzekeraar HDB (Hervormd Diaconaal Begrafenisfonds) N.V. te Assen overgenomen. Met de overname heeft Algemeen Belang haar financiële basis versterkt en de marktpositie in Noord Nederland verstevigd.

Toezichthouder  De Nederlandsche Bank heeft ingestemd met deze overname.  

De organisatie uit Assen deelt haar kernwaarden met Algemeen Belang: persoonlijke aandacht, vertrouwen, respect, uitstekende service en een sterke binding met de Noordelijke regio. Beide verzekeraars vertrouwen daarom op een natuurlijk verloop van de overname. Voor de verzekerden van HDB verandert er qua verzekeringsvoorwaarden niets. Men kan nu gebruik maken van de dienstverlening van Algemeen Belang als uitvaartverzorger.  

Algemeen Belang is een zelfstandige, regionaal werkende uitvaartverzorger en -verzekeraar die kwalitatief hoogwaardige producten en diensten levert op het gebied van uitvaartzorg. Sinds 2007 wordt het Keurmerk Uitvaartzorg gevoerd.  

Algemeen Belang is in grootte de 8e natura uitvaartverzekeraar in Nederland. In totaal staan er nu ruim 54.000 polissen in de boeken. Het totaal verzekerd kapitaal na de overname bedraagt
€ 122 miljoen. Het jaarlijks premie inkomen bedraagt nu ruim € 3 miljoen. Er zijn vergevorderde plannen om te komen tot de oprichting van een eigen crematorium in de stad Groningen.

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.