Kinderurn Phoenix
Schilderdemonstratie Phoenix Urnen op de open dag van Yarden bij Crematorium Reestborgh te Meppel

 

Op de open dag van Yarden op zondag 17 april zal Michaël van de Sande een schilderdemonstratie geven van zijn handbeschilderde Phoenix Urnen. De demonstratie zal plaatsvinden bij Crematorium “Reestborgh” , zomerdijk 10 te Meppel.

 

Hij geeft daar uitleg over het gehele productieproces, vanaf het maken van de verf (naar eigen recepten ontwikkeld), het ontwerpen en beschilderen van de urn tot en met het glazuren en afbakken van de urn.

 

"Phoenix" handbeschilderde sierurnen zijn door de verfijnde decoraties en de vorm nauwelijks herkenbaar als as-urn, wat ze dus zeer geschikt maakt als sierurn in huis. Vrijwel alle decoraties zijn ook leverbaar als vorstbestendige buitenurn.

De modellen "vaas"urn (in 4 formaten leverbaar) bieden de mogelijkheid van het branden van een waxinelichtje of een kleine kaars. Verder bestaat er ook een versie als piramide (ook in 4 formaten).

Speciale eigen decoraties zijn op verzoek mogelijk (zoals bijvoorbeeld een afbeelding verwijzend naar de belangstelling / liefhebberijen van de overledene).

 

Phoenix Urnen heeft nu naast de hoofdwebsite www.phoenixurnen.nl ook drie nieuwe websites ontwikkeld, gericht op bepaalde producten. Zo is er de website www.mini-urn.nl met kleine urnen (mini piramides, mini vaasurnen  en mini asdoosjes met diverse decoraties); De website www.mooiekinderurn.nl met decoraties voor de asbestemming van kinderen; En tenslotte de website www.voetbalurn.nl met urnen van aardewerk, in de vorm van een voetbal (of een decoratie met het thema “voetbal”).

 

Op de open dag zullen veel van deze producten ook getoond worden tijdens de presentatie bij het crematorium in Meppel.

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.